5 Mayıs 2014 Pazartesi

Çörek Otunun Faydaları

Çörek Otunun Yararları corek ot 300x150 Çörek Otunun Yararları Çörek otuna karşı herhangi bir alerjiniz yoksa düzenli olarak alımında bir sakınca görülmemektedir. Bu bitki yüz yıllardan beri birçok hastalıkta tedavi yöntemi olarak kullanılmaktadır. Özellikle vücudun direncini artırması ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirmesin de görülen etkisi büyüktür. Çörek otunun yararlarından biri iltihaplı hastalıklarda tedavi amaçlı kullanılmasıdır. Bazı kanser türlerini yavaşlattığı da yaygın olarak bilinmektedir. Antioksadan etkisi sonucunda, yaşlılık ile ortaya çıkan durumların tedavisinde de kullanılmaktadır. Mide rahatsızlıkları, kalp damar hastalıkları tedavilerinde yan destek olarak hastaya verilir. Çörek Otunu Nasıl Tüketmeliyiz? Çörek otu bal ile karıştırılıp kullanılabilir ya da günlük olarak su ile yutulup içilebilir. Uzmanlar çörek otunun çekilip kullanılmasını fazla önermezler çünkü içerisindeki vitaminlerin kaybolma durumu söz konusudur. Çekilmeden tüketilmesininin daha faydalı olduğu kanısındadırlar. corek otu tohumu 300x225 Çörek Otunun Yararları Çörek Otunun Kanser Hastaları Üzerindeki Yararları Son dönemlerde çörek otunun kanser tedavisi gören hastalar üzerinde kullanılmasının olumlu etkileri gözlemlenmiştir. Bu sebeple daha çok hastalık belirtileri görülmeden düzenli aralıklar ile çörek otu kürlerini kendinize yapmanız ve tüketmeniz gerekmektedir. Çörek otunun yararları, kullanan kişilerde olumlu etkiler yaptığı bilinmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder