16 Nisan 2014 Çarşamba

Kuruyemiş Dükkanı Açmak

Kuruyemiş bayiliği almak Türkiye’nin yıllık kuruyemiş tüketimi 500 bin ton, pazar büyüklüğü ise 3,7 milyar dolar. İç tüketimin yaklaşık 1,2 milyar dolarlık bölümünü endüstriyel kuruyemişler oluşturuyor. 2014 yılında sektörün yüzde 3 büyüyeceği öngörülüyor. Sektörün üretim anlamında en güçlü olduğu iller Gaziantep, Denizli, Bursa ve İnegöl. Son yıllarda açtığı perakende mağazalarla kurumsal bir kimlik kazanmaya başlayan kuruyemiş sektörü de franchising vererek büyüyen sektörlerden biri. Yatırım maliyeti 40 bin ile 100 bin TL arasında değişiyor. kuruyemis dukkani acmak MUMCU KURUYEMİŞ 35 yıllık geçmişe sahip bir aile şirketi. İstanbul, Gaziantep, Uşak, İzmir ve Antalya’da 16 şubesi bulunuyor. Bu şubelerin 10′u franchise şubeler. Yıl sonuna kadar 17 şube daha açmayı hedefliyor. Mumcu Kuruyemişin açılacak şubelerinin en az 30 m2 olması gerekiyor. Franchise giriş bedeli alınmıyor. Yatırım tutarı yaklaşık 40 bin TL. Nüfusu 100 bin ve üzerinde olan yerleşim yerleri tercih ediliyor. Başvuru için: 0212 550 56 00 AYÇITIR KURUYEMİŞ Ankara’da dört şube ile faaliyet gösteriyor. Ortalama üretimi yıllık 6 bin ton. Bu yıl için Kırıkkale, Konya, Eskişehir başta olmak üzere birçok ilde şube açmayı hedefliyor. Ortalama 100 bin TL giriş bedeli talep ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder